Turn me back into the pet, I was when we met, I was happier then, With no mind set






But shit aint all G with him no more, You aint entertained

Gymmet idag med mamma, Fan det är ju war zone att köra bil här i egypten. Varje gång jag går till gymmet blir jag alltid pinsamt berörd för det är alltid samma jävla man där som pump iron och stönar och flåsar, Så jag pallar bara gymma i typ 20 minuter sen känner jag för att gå. haha, Ja jag skyller min lathet på den flåsande mannen. Ska ut med min kusin imorgon (kusin nummer 2), har inte träffat henne på typ 2 veckor, So I'm looking forward to that.



No, This picture is not serious.


We were born and raised, In a summer haze.

Träffade min älskade kusin idag, vi satt och kelade med hennes helt adoreable kattungar, sedan gick vi ut och åt glass. Blev förföljda av två äckliga män, men vi stäldde oss och skällde ut dem så sprang dem iväg. Yes, All the real men died in the war.





Love these earrings



Keith

Såg filmen Keith igår, och för första gången på länge så hade jag den där obehagliga känslan i bröstet genom hela filmen. So sad, really.


Aint no man allowed in your bedroom, You're sleeping alone in your bed, But check your window, He's at your window.



The pursuit of happiness

Inatt drömde jag att jag hade en helt perfekt man. well, helt perfekt enligt mig, enligt många andra..maybe not so much.


Tell me what you know about dreaming



Keeping up with the kardashians och körsbärs juice , I'll get back to you tomorrow.

I'm sick in the brain, can you nurse this?

Today så använde jag mig av mitt nya körkort flr andra gången och körde iväg till gymmet med min moder. Efter att ha gymmat i typ 30 minuter drog vi till mcdonalds och åt, onödigt? Yes you could say that.


Here's the number to my therapist, Tell him all your problems, he's fucking awesome with listenin'

Sitter som en liten brat i soffan med laptopen och E! entertainment på tv och väntar på att mama ska fixa pannkakor till mig, No, Nu ska jag gå och hjälpa henne som en duktig flicka. Keeping it real !


I'm not a fucking role model, I'm a 19 year old fucking emotional coaster


Baby you're summertime fine

Igår kväll så så satt jag, mamma och min syster och practically kollade på när min katt födde ungar, Eller mamma och sis kollade på, jag satt och kollade på tv för det kändes lite väl disgusting för min smak. Jag är ju lite känslig när det kommer till that kind of shit. Hon fick 7 ungar, hur fan orkar man? Söta är dom iallafall, men fan va det kommer bli spring när dom blir äldre. I got my work cut out for me, för YES jag kommer bli den som kommer för göra allt. Kanske mamma hjälper lite, I would hope.


These are my favorites to dream in the night









Got them gold ninja stars and red supreme nunchuks

Jag svär på att detta funkar gott folk, i tried it all !

Lägg yoghurt på ansiktet, låt det vara på i typ 15 minuter och skölj bara av med vatten så försvinner rodnad, huden blir dessutom väldigt mjuk och återfuktad. Ja, Jag vet att det luktar repulsive.  

Olivolja i håret, Vanlig hårolja och hårinpackning funkar ju också, men vill man vara lite ekonomisk och skippa kemikalier så kan man köra på detta typ 2 gånger i veckan, Låt det gärna ligga i över natten, men lägg bara i topparna.

Honung och salt bodyscrub, Blanda honung med mycket salt, skrubba sedan in i hela kroppen, duscha sedan av, Huden känns amazing efter, i promise you.

Citron och vinäger, Kan man lägga på ansiktet om man är väldigt oljig eller har problem hud, Men blanda ut med vatten annars finns risken att du blir helt röd, låt det ligga i typ 10 minuter och skölj sedan av.

citron, Pretty much everywhere ! I ansiktet (med eller utan vinäger), gnugga in på näsan i 5 minuter så minskas porerna och pormaskar blir mycket mindre synliga, gnugga in på tänderna så blir dem vitare (ja!), Även väldigt bra att suga på en citron på morgonen för dålig andedräkt.

Vaselin, på ögonfransarna över natten, då faller dem inte av så lätt och blir torra.

skrubba läpparna, med antingen en oanvänd tandborste eller någon bra blanding (t.ex honung, kanel och salt) så blir läpparna röda, fylligare och fräscha! 

Förresten, Jag ber så mycket om ursäkt för att jag skriver dålig svenska, jag sitter liksom och funderar "heter det i eller På?" bara för att jag har bott utomlands i ett år nu och har practically glömt hur man skriver svenska! Helt sjukt, efter att ha bott där i 18 år.



Take me back to yesterday


Yum



Vet inte riktigt hur ni gör, men jag gör mig redo för beach 2011 like this, Man.

Focus on floating, your focus is tight

Såg The lunar eclipse from beginning to end idag. Drt var ju actually ganska ballt. Bortsett från detta så har jag vart och köpt kläder och ätit med lilla mamma.


Aint nuuttiin but a G thang

Fan vilken seg dag, Vaknade, satt framför tv:n, gick ut och promenerade en sväng, drog och handlade mat, kom hem och segade mig framför tv:n igen. Fan jag beter mig som en pensionär. Så jävla G.


Lite nice är det väl ändå..

Flightless bird

Fatta att jag gick och la mig typ 6 imorse och vaknade klockan 12, Hur ball är man då? Det kallas att vara superman. Vaknade och var pigg också! Sjuka grejer.

Idag åker pappa iallafall tillbaka till sverige en sväng, och jag är avundsjuk ! Tro fan att jag saknar sverige och mitt fina göteborg, det trodde ni aldrig att ni skulle få höra va? but it's a true story. Men om en månad åker jag !






We were fated to pretend








The only thing it ever taught me was a grand illusion




Roll up

Jag kan obviously inte bestämma mig om jag ska blogga eller inte, Om jag inte bloggar så saknar jag det konstigt nog, när jag bloggar så känner jag mig över exposed. haha, Som om hela världen läser liksom? Typ 10 personer som läser och de är mina vänner, I'm so lame..

Well, I guess I'm back for a while !


RSS 2.0